Albin är 29 år gammal och född och uppvuxen i Varberg. 2017 gick flyttlasset till Göteborg i samband med studier. Under många år har styrketräning varit ett intresse, men det har nu fått konkurrens av ett växande intresse för matlagning – med en viss svaghet för de onyttigare recepten! Som gammal gamingentusiast har Albin ett stort teknikintresse och har tillbringat många timmar bakom datorskärmarna. Vi hälsar Albin välkommen till oss!

Vad har du för roll och har du hunnit komma in i jobbet ännu?

– Jag är anställd som projektledare och sakta men säkert börjar saker och ting falla på plats. Just nu arbetar jag med mitt första projekt som redan i december skall börja monteras – det blir spännande!

Hur skiljer sig din roll nu mot tidigare erfarenheter?

– Jag kommer från konstruktionssidan där jag arbetat både med projekteringsledning och projektering, där man som projekteringsledare varit lite av en spindel i nätet. Som projektledare kommer jag ha en liknande funktion, fast i ett mer övergripande perspektiv, där jag inte bara koordinerar den tekniska delen av projekten utan också ansvarar för helheten.

Finns det något inom din yrkesroll som du brinner lite extra för?

– Jag trivs med ansvar och gillar fart och fläkt, så jag är helt säker på att jag kommer trivas som fisken i vattnet här.

Hur skulle dina vänner beskriva dej?

– Omtänksam, ambitiös och lite envis. 😊

Albin sitter på Kungsbacka-kontoret och nås på
0725–400 063 eller albin.arvidsson@prefabsystemsyd.se