Prefabsystem Syd har valt att bredda sitt ägande och välkomnar Sobro som ny ägarpartner. Grundaren Hans Lindfors kvarstår i sin operativa roll och som betydande ägare samtidigt som fler medarbetare kommer in som nya delägare.

Väldigt kul och skönt att ha hittat rätt med Sobro som ägarpartner. Deras genuinitet, kompetens samt andra muskler kommer väl till pass i vårt företags vidare utveckling. Samtidigt ger det möjlighet att erbjuda alla medarbetare delägarskap i vårt fina bolag, säger Hans Lindfors, grundare av Prefabsystem Syd.

Det är med stor glädje och entusiasm som jag välkomnar Sobro som ny ägarpartner. Jag ser fram emot vår gemensamma resa där vi tillsammans skall utveckla bolaget för att skapa största möjliga värde för våra kunder. I min nya roll som koncernchef kommer jag fortsätta att inspirera vårt fantastiska team samt lägga stort fokus på koncernens strategiska initiativ, säger Stefan Abrahamsson, VD på Prefabsystem Syd.

Prefabsystem Syd är en otroligt fin verksamhet med stort fokus på medarbetar- och kundnöjdhet, något vi på Sobro värdesätter högt. Vi ser fram emot att vara med och stötta ledningen att fortsätta utveckla bolaget framåt, säger Caroline Hellström, partner på Sobro.

Om Sobro

Sobros vision är att vara en engagerad ägarpartner åt framtidens företag. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är Sobro med och bygger lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden. Sobro är idag ägarpartner i 14 bolag inom olika branscher.

www.sobro.se