Aktiv och mångsysslande affärschef på plats i Malmö!

Marcus är en idrottsälskande trebarnspappa bosatt strax norr om Malmö tillsammans med barnen och sambon Johanna. Han är engagerad som tränare i fotboll och spelar själv ishockey, springer och åker skidor. Utbildad inom väg- och vattenbyggnad och med erfarenhet som FN-soldat i Kosovo.

Hej Marcus och välkommen ombord! Vad kommer du att göra hos Prefabsystem Syd?

– Jag kommer att jobba som affärschef i Malmö, med Skåne som ansvarsområde.

Hur ser ett drömprojekt ut?

– Liten organisation, få men kompetenta människor i den initiala projekteringen. Projektet präglas av öppenhet och förtroende där fokus ligger på långsiktigt bra lösningar. Sen innehåller drömprojektet personer som har kul på jobbet och sprider glädje. Jag tror det är väldigt underskattat och något som till stor del påverkar ett projekt positivt.
Sen om projektet är ett spektakulärt 20 våningshus i Malmö city eller några enkla 2-våningshus i Dalby spelar mindre roll. I mitt drömprojekt har vi roligt tillsammans!

Hur skulle dina vänner beskriva dej som person?

– (över)Aktiv. Glad. Omtänksam. Framåt. Bättre impulskontroll idag än tidigare i livet.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Tränar och hänger med familjen. Anser mig själv vara duktig på matlagning. Fixar med huset från 1903. Skjutsar barn till olika aktiviteter. Spelar golf ett fåtal rundor per år och därmed fruktansvärda scorer 😊. Har ett nyfunnet trädgårdsintresse, försöker lära mig lite om växter.

Marcus sitter på Malmö-kontoret och nås på
0725-400 046 eller marcus.bjork@prefabsystemsyd.se