Stefan tar över Vd-rollen från januari 2020

Årsskiftet 19/20 innebar också ett annat skifte för Prefabsystem Syd. Hans Lindfors har lämnat över Vd-skapet till tidigare vice Vd Stefan Abrahamsson. Planen har varit långsiktig och målet har varit att bygga upp en ganska komplett organisation med stabila och fungerande funktioner och affärer.

Min tanke har varit att en ny Vd ska få det så uppdukat som möjligt för att kunna lägga fokus på att effektivisera och förädla det som redan finns, berättar Hans.

Prefabsystem Syd har trots sina unga år redan etablerat kontor i tre städer; Växjö, Kungsbacka och nu senast i Malmö. Organisationen är på plats, med säljare, projektledare och även konstruktörer. Stefan Abrahamsson har i sin roll som vice Vd redan tagit över en hel del ansvarsområden så skiftet kommer nu helt naturligt och enligt plan.

Stefan har varit en självklar ersättare för mej. Han är otroligt driven och professionell, men med en stor ödmjukhet är han också väldigt omtyckt och respekterad, fortsätter Hans.

– Jag kommer att finnas kvar i bakgrunden som vice Vd och några stora skillnader i bolaget kommer nog inte att märkas men Stefan har nu större mandat att driva vidare verksamheten på sitt sätt. Jag önskar Stefan all lycka till och är övertygad om att detta kommer att bli det bästa för Prefabsystem Syd, avslutar Hans.