Nya kontorslokaler och ny medarbetare

Vi stärker upp organisationen på projektledarsidan och har rekryterat Christoffer Ekdahl som börjar hos oss den 1 juni. Christoffer kommer närmast från Peikko där han har jobbat som försäljningsingenjör. Nu kommer hans kunskaper inom stålstommar väl till pass för att ytterligare stärka vår breda kompetens inom prefabricerade stommar. Tillsammans med Marcus Björk kommer Christoffer representera Prefabsystem Syd i Skåne.

– Vi ser Skåne som en fortsatt expansiv region som vi prioriterar. Marcus kunskap och erfarenhet kombinerat med en stark projektledarorganisation ger oss goda förutsättningar att lyckas, säger Stefan Abrahamsson, VD

Marcus och Christoffer kommer att utgå ifrån Lomma, norr om Malmö, där byggnation av kontorshotell med inflyttning under juni 2020 pågår. I de nya lokalerna finns möjlighet att växa mer.

Med vårt nya kontor i Lomma kommer vi befinna oss nära våra kunder i både Malmö och Lund. Vi kommer att fortsätta växa ytterligare i Skåne, och kommer troligen redan i höst att rekrytera ytterligare ett par medarbetare, avslutar Marcus Björk, Affärschef Skåne