Jimmy är vår senaste projektledare på plats i Lomma. Mitt i livet med fokus på sambo och två små barn ägnar han gärna tiden mellan jobb och familj åt golf, padel eller fotboll. Bäst avkoppling hittar Jimmy när han släpper loss kreativiteten i ett byggprojekt i trädgården.

Hur känns det att vara på plats hos oss? Har du hunnit komma in i din roll?

– Det känns fantastiskt. Man kan snabbt känna värmen och öppenheten i företaget även om vi sitter på tre orter, vilket betyder mycket för mig. Jag har börjat komma in i mina projekt och förstå strukturen för hur vi jobbar. Jag gillar även vårt mindset om att vi ska göra svåra saker bra, effektiva och så enkla som möjligt, vilket passar mig bra.

Vad gillar du mest med ditt arbete?

– Jag har alltid gillat flexibla arbetsplatser där det händer mycket och är högt i tak. Projektledarrollen öppnar upp för dialoger med många olika discipliner, arbetsområden och människor. Jag gillar att lösa och anpassa små detaljer som kan ha stor betydelse för hur våra stommar, som är så stora, blir i det färdiga resultatet. Mycket av det är precis det jag får göra här på Prefabsystem Syd och det var som gjorde att jag sökte mig hit.

Vad är det första du gör när du kommer till jobbet på morgonen?

– Jag sätter oftast igång med en kopp te och lite radio för att sedan trappa upp jobbet mer och mer.

Hur skulle dina vänner beskriva dig?

– Jag tror de skulle beskriva mig som omtänksam, engagerad och nära till skratt.

Jimmy sitter på Lomma-kontoret och nås på
0725–400 013 eller jimmy@prefabsystemsyd.se