Ny kollega i Växjö

Välkommen ombord Michaela, vad gjorde du innan du började hos oss?

– Då jobbade jag som säljare i två olika butiker. Idag är jag kvar i ena butiken parallellt med jobbet på Prefabsystem Syd. Jag är utbildad stylist och Makeup Artist sedan tidigare och driver även ett eget företag i den branschen utöver mina jobb idag.

Vad kommer din uppgift att vara här?

– Jag skulle säga att jag är företagets ”allt i allo”. Jag sköter framför allt den administrativa biten med pappershantering, betalning av fakturor samt en del av ekonomin. Inom kort kommer jag även sköta bokföringen och konteringen. Utöver det så bokar jag alla resor för projektledare och säljare, påminner alla om månadsrapporter samt ser till att kaffet är klart till klockan 9, haha!

Det händer otroligt mycket inom företaget just nu. Flera nya kollegor, nytt kontor i Kungsbacka, hur känns det?

– Det känns verkligen superkul att vi växer och blir fler i företaget! Bara sedan i somras har det tillkommit fem personer och till årsskiftet även en sjätte. Kontoret i Kungsbacka blev över alla förväntningar och det finns nu gott om utrymme för att bli fler. Jag är superstolt över att få vara del av något min pappa startat upp och ser fram emot många år inom företaget!

Michaela sitter på Växjö-kontoret och nås på
0725-400 188 eller michaela.lindfors@prefabsystemsyd.se