Sikte på nästa nivå

När leveransen av Icon Växjös 21 våningar höga prefabricerade stomme nu är klar siktar Prefabsystem Syd på nästa nivå. Efter bara 2 år i branschen startar Växjöföretaget upp ett kontor på västkusten. Siktet är inställt på att bli den självklara samarbetspartnern för prefabricerade stomsystem.

– Göteborgsregionen växer och kommer att utvecklas något enormt under lång tid framöver. Vi har ett helhetskoncept som står sig starkt och vill vara en del av den utvecklingen. Med den riktning företaget har tagit under de första två åren i åtanke känns detta som ett självklart steg att ta, berättar Hans Lindfors, Vd

Fler rekryteringar

För att lyckas med detta har viktiga rekryteringar gjorts. Från Strängbetong kommer tre erfarna säljare, Lars Josefsson, Mårten Holmberg och Stefan Abrahamsson att stärka upp Prefabsystem Syds organisation. Ytterligare rekryteringar av projektledare och konstruktörer kommer att behövas framöver.

– Vi letar efter erfarna personer med stor branschkännedom, som snabbt kan bli självgående, säger Hans Lindfors.

Kontakt

Hans Lindfors, Vd Prefabsystem Syd
hans@prefabsystemsyd.se