Peter Gustavsson har gått i pension

Efter 2,5 år som en av grundarna och delägare i Prefabsystem Syd gick Peter Gustavsson vid årsskiftet i pension. Hans Lindfors, grundare och vd, driver bolaget vidare i samma anda som de före detta kollegorna byggde sin vision och affärsidé på: en liten oberoende aktör med ett helhetskoncept för prefabricerade stomsystem.

– Det känns såklart lite vemodigt att Peter och jag inte gör det här tillsammans längre. Utan Peter hade jag nog aldrig startat denna resa! En resa som hela tiden tar sig lite nya riktningar med tanke på vår utveckling under det senaste året, säger Hans.

Hans Lindfors och Peter Gustavsson, grundare av Prefabsystem Syd

Mårten Holmberg, med lång erfarenhet av sälj inom Småland, Blekinge och Östergötland, blir en självklar ersättare till Peter på säljområdet.

Stort tack Peter för spännande och utvecklande år tillsammans. Varmt lycka till med projekten på hemmaplan!