Ny kollega i Kungsbacka

Hej Mårten! Du har ju varit igång i lite drygt 4 månader nu.
Hur känns det, har du hunnit bli varm i kläderna?

– Jo, har varit igång sedan september och tycker att jag sakta men säkert börjat bli varm i kläderna. De första månaderna har gått fort och det känns verkligen som att både jag själv och mina nyanställda kollegor här på Västkusten har fått en rivstart.
Vi har alla tre redan hunnit med att teckna kontrakt för nya stom-projekt!

Hur ser du på din roll här på Prefabsystem Syd och hur skiljer den sig mot dina tidigare erfarenheter?

– Det känns skönt att jobba i en lite mindre organisation jämfört med mitt tidigare arbete. Här på Prefabsystem Syd har vi korta beslutsvägar och en avsevärt enklare och effektivare administration. Detta skapar mer tid för att fokusera på det som verkligen är viktigt, att driva våra projekt och att skapa nya affärer.

Vad skulle du säga är er största styrka som företag?

– Vi är flexibla och produkoberoende vilket gör att vi alltid har möjlighet att välja den produkt som vi anser vara mest lämplig för projektet. Vårt stora nätverk av leverantörer gör att vi ofta kan erbjuda riktigt vassa leveranstider när det krävs.

Mårten sitter på Kungsbacka-kontoret och nås på
0725-400 971 eller marten.holmberg@prefabsystemsyd.se