Välbesökt invigningsmingel i Kungsbacka

Kungsbacka-kontoret har varit på rull i ungefär ett halvår och vår vana trogen väntar vi ungefär så länge med att bjuda in till invigning… I torsdags var det så dags; vi bjöd in till mingel, musik, dryck och tilltugg.

Leverantörer, samarbetspartners och kunder var på plats i våra fina lokaler och förgyllde kvällen tillsammans med oss. Vi blev serverade god mat från Matverket i Kungsbacka och trubadur Simon spelade gitarr och sjöng. Stort tack för fina ord och gåvor under kvällen och inte minst tack till alla er som kom och invigde kontoret med oss!

Vi hoppas kunna bjuda in till mingel snart igen, ni har väl inte missat att huvudkontoret i Växjö flyttar in i ICON nästa år?

 


Hans invigningstalar from Prefabsystem Syd on Vimeo.

Trubadur from Prefabsystem Syd on Vimeo.

Svep from Prefabsystem Syd on Vimeo.