Mer muskler på projektledarsidan

Marcus är 24 år, bosatt i Växjö och har alltid varit aktiv inom idrott, främst lagsporter. De senaste åren har dock större delen av fritiden ägnats åt att lyfta skrot på gymmet. Marcus älskar att pusha sig själv och strävar alltid efter att bli så bra som möjligt! Dykning är ett annat stort  intresse, framförallt i de tropiska vattnen när Marcus är ute och reser med sin sambo.

Välkommen Marcus, vad gjorde du innan du kom till oss?

– Jag har en gymnasieexamen i teknik, med inriktning på konstruktion och produktutveckling. De senaste åren har jag jobbat som Betongmontör på ett företag här i Växjö som heter Premon.

Hur skiljer sig din roll på Prefabsystem Syd mot tidigare erfarenheter?

– Jag kommer framöver att jobba som projektledare här på Prefabsystem Syd. Så man kan säga att jag har bytt sida på skrivbordet haha! Jag har ju tidigare varit ute på byggena och jobbat mycket praktiskt med betong. Nu kommer jag istället att sköta det mesta runtomkring, det teoretiska arbetet och se till så att projekten rullar på som det ska vilket känns superkul! Jag är väldigt glad att ha fått den praktiska delen innan jag hoppar på det här tåget.

Vad känns mest spännande att hugga tag i just nu?

– Självklart är det ju att ha ett eget projekt att leda framåt. Jag är hungrig och har väldigt mycket att lära mig. Därför är jag både glad och tacksam att ha fördelen att jobba med, ta del av kunskaper, samt lära mig av några av de absolut bästa säljarna och projektledarna i södra Sverige när det gäller prefabricerade stomsystem.

Marcus sitter på Växjö-kontoret och nås på
0725-400 806 eller marcus.l@prefabsystemsyd.se