Mötet med människor engagerar mest

Olof har drivit konsultbolag med specialinriktning prefab betong och stål där han har jobbat som projekteringsledare inom konstruktion. Olof bor i Varberg med fru och tonårssöner och har ett stort engagemang inom idrotten vid sidan av jobbet. Han är ungdomsledare i innebandy och har dessutom tagit upp hockeyn för egen del i Varbergs Vipers Oldboyslag.

Vad kommer din roll på Prefabsystem Syd att vara?

– Projektledare

Finns det någon del inom ditt yrke som du brinner lite extra för?

– Mötet med människor inom vår bransch. Vi byggare kan ibland anses ganska likriktade men det skiljer otroligt mycket från projekt till projekt, vilket företag man samarbetar med, och i vilken landsände jobbet utförs, hur vi kommer fram till en färdig byggnad.

Vad skulle du säga är er största styrka som företag?

– Personalen såklart! Vi är ett erfaret gäng som gör vårt bästa för att sätta den mest tidsstyrande delen, dvs stommen, på rätt plats vid rätt tidpunkt. Lyckas vi med det ger det väldigt bra förutsättningar för vår kund att få en byggprocess som löper smidigt.

Olof sitter på Kungsbacka-kontoret och nås på
0725-400 784 eller olof@prefabsystemsyd.se