Annamaj bor i Lomma tillsammans med man, tre barn, hund och katt. Flyttlasset gick till Lomma för lite mer än två år sedan då drömhuset från 1850-talet blev deras. Förutom umgänge med familj och att pilla på huset uppskattar Annamaj god mat och dryck i gott sällskap och reser gärna till något vindistrikt i Frankrike och besöker vingårdar.

Vad gjorde du innan du började på Prefabsystem Syd?

– Innan jag började här så har jag till största delen haft en yrkesroll som BIM-samordnare men även arbetet en del med projekteringsledning, mycket fokus har legat på att digitalisera byggbranschen. Men för två år sedan gick jag över till att jobba som projektledare för nyproduktion på ett större fastighetsbolag.

Vad tycker du gör Prefabsystem Syd till en intressant arbetsplats?

– Jag uppskattar ett lite mindre företag men med en väldigt härlig känsla, familjärt och välkommande med många trevliga och kompetenta kollegor. Vi har även roliga projekt i varierande storlek och med olika utmaningar.

Vad gillar du mest med ditt arbete?

– Jag gillar att vara spindeln i nätet och hålla ihop projektet samt lösa problem som uppstår. Det är även trevligt med variationen av att sitta på kontoret och komma ut på plats där allt händer.

Har du någon förebild?

– Nej det skulle jag inte precis säga att jag har men jag har nära vänner som jag uppskattar och ser upp till väldigt mycket.

Hur skulle dina vänner beskriva dej?

– Sprallig, envis och för det mesta glad med en lite udda humor.

Annamaj sitter på Lomma-kontoret och nås på
0725–400 026 eller annamaj.lasson@prefabsystemsyd.se