Philip stärker upp teamet i Skåne och börjar så smått komma in i sin nya roll som Projektledare. Han bor i Trelleborg med familj och hund vilka han också spenderar den mesta lediga tiden tillsammans med. När han får tid över spelar han gärna Padel eller tar en runda på mountainbiken. Lär känna Philip lite mer:

Välkommen till oss på Prefabsystem Syd Philip! Hur känns det att vara på plats? Har du hunnit komma in i ditt nya jobb ännu?

– Det känns fantastiskt kul att får vara en del utav Prefabsystem Syd. Det är en inspirerande inställning i företaget och det finns goda utvecklingsmöjligheter vilket känns riktigt bra. Här finns också en bred kompetens samlad vilket bidrar till en trygghet för mig som nyanställd. Introduktionen har bestått av en bra blandning utav att få lära känna kollegor men också att få sätta mig in i mitt  första projekt redan från start. Så sakta men säkert kommer jag in i det mer och mer.

Hur skiljer sig din roll här hos oss mot tidigare erfarenheter?

– Mina tidigare erfarenheter kommer från olika roller inom betongelement-tillverkning. Först som fabriksarbetare, sedan som produktionsledare och nu de senaste åren som produktionsplanerare. Jag tillhört en del utav projektens alla olika faser kan man säga. Nu i min nya roll på Prefabsystem Syd kommer jag få vara med som spindeln i nätet i projekten från start till mål vilket skall bli spännande!

Vad känns som den mest spännande utmaningen med ditt jobb just nu?

– Den mest spännande utmaningen i mitt jobb just nu är att applicera mina tidigare erfarenheter och min personlighet i min nya roll som projektledare och samtidigt lära mig mer om hur framför allt stål och trä kan användas i våra stommar.

Hur skulle dina vänner beskriva dej som person?

– Lyhörd, snäll, vinnarskalle och kanske lite envis emellanåt… 😊

Philip sitter på Lomma-kontoret och nås på
0725–400 019 eller philip.forsblom@prefabsystemsyd.se