Vi har inlett ett samarbete med golfspelaren och Växjösonen Alexander Björk. Genom att stötta Alexander och golfen vill vi bidra till att en av Sveriges största idrotter kan fortsätta skapa tillfälle till frisk luft och motion men också social samvaro och nätverkande.

I de flesta golftävlingar, stora som små i Sverige och övriga världen, skänker man överskott till välgörenhetsorganisationer och vi tycker det är viktigt att våra svenska spelare får möjlighet att fortsätta utvecklas och ligga i framkant för att på så sätt bidra till att sporten lever vidare.

Extra kul känns det såklart att supporta Alexander som har samma ursprung som Prefabsystem Syd och dessutom är en ödmjuk person som representerar svensk golf på ett mycket fint sätt!

Läs mer om Alexander Björk på hans officiella hemsida.